Prawo UE a Polski

Prawo UE a Polski

Jeśli masz zamiar to zrobić za pośrednictwem poczty, upewnij się, aby korzystać z usługi przesyłek poleconych, abyście mogli namierzyć miejsce pobytu swojego wniosku wizowego. Normalny czas przetwarzania, gdy odbywa się za pośrednictwem poczty wynosi 5 dni roboczych, a gdy aplikacja jest przekazywana osobiście może trwać tylko jeden dzień lub dwa.deski i panele elewacyjne Oczywiście trzeba przewidzieć opóźnienia mailingowych i innych czynników, więc idealnie wniosek wizowy należy zrobić jak najprędzej czas po ustalili datę wyjazdu do Tajlandii.

Opłaty

Oprócz opłaty za usługi, które trzeba zapłacić za spółkę, która będzie organizatorem wizy, trzeba przewidzieć opłatę konsularną w wysokości 175 USD, jeśli będzie stosowanie wizy w USA i 100 Sterling Pounds jeśli robisz aplikacja w Wielkiej Brytanii. Opłata konsularna może być wypłacona za pośrednictwem konsulatów form płatności, które pochodzą z pakietu wniosków wizowych.

Zalety One Year wielokrotnego wjazdu Thai Visa

Wśród oczywistych zalet o roczną wizę wielokrotnego wjazdu jest zdolność do pobytu w Tajlandii na jeden rok, z wyjątkiem które są wymagane, aby wyjść do najbliższej granicy co 90 dni, aby zaktualizować wizę wjazdową. Nie musisz nic płacić na granicy imigracyjnej, aby to zrobić. Po prostu trzeba ponieść opłatę transportową. Jeżeli przyjeżdżasz z Bangkoku, bieg wizy można dokonać w ciągu 8 godzin, jak najbliższa granica wynosi 4 godziny z dala od metropolii. Ponadto, istnieje wiele agencji wizowych doprowadzić cię do granicy za bardzo rozsądną opłatą.

Wiza na rok także pozwala na pracę pod warunkiem, że można zapewnić odpowiednie pozwolenie na pracę, aby przejść z wizy dla B. Będzie również zwiększyć swoje szanse na uzyskanie zatrudniony jako pracodawcy mogą łatwo zatrudnić Ci wizy. Oni tylko trzeba uzyskać niezbędne pozwolenia na pracę dla Ciebie.

Na innym uwaga, ten typ wizy nie jest odnawialna. Trzeba wrócić do domu i ubiegać się o inną, jeśli chcesz pozostać dalej w Tajlandii. Wiza ta może być również włączone do długoterminowych wiz, takich jak wizy, wizy emerytalnego małżeństwa i wizy biznesowej tak długo, jak masz odpowiednie kwalifikacje.

Podsumowanie

Niektóre obce narodowości mogą skorzystać z uzyskaniem wielokrotnego wjazdu jeden rok Tajlandia Visa bezproblemowy przy pomocy zarejestrowanego i licencjonowanego Thai firmy. Chociaż proces ten jest prosty i bezpośredni zalecana jest konieczność posiadania wykwalifikowanej firmy, aby pomóc z aplikacją.

Kontakt z Siam Legal International, największa sieć Legal Tajlandii poprzez e-mail, aby uzyskać więcej informacji na temat Thai wizowego.

Artykuł dzięki: