Wizy i paszporty

Wizy i paszporty

Cudzoziemcy przyjeżdżają do Tajlandii z różnych powodów. Niektóre z nich są tutaj, aby przeprowadzić krótki termin biznesu, podczas gdy inni po prostu cieszyć się niesamowite cuda Krainie Uśmiechu. Niestety, ważność wizy tajskiej przeznaczonych do tych celów są ograniczone do zwykłego 90-dniowego okresu, często w formie wizy turystycznej na 60 dni plus przedłużenie 30-dniowego. Ci, którzy chcą pozostać dłużej zmuszeni są robić przebieg granic, które odbywa się co 15 dni przez okres nie dłuższy niż trzy lata lub opuścić kraj i wrócić samolotem dając im kolejną 30-dniową wizę wjazdową na lotnisku imigracji. Niemniej jednak alternatywy te są raczej niewygodne i drogie.

Cóż, w rzeczywistości niektóre narodowości jak Europejczyków (głównie obywatele krajów Unii Europejskiej), Amerykanie, Australijczycy i Kanadyjczycy mogą rzeczywiście skorzystać jeden rok wielokrotnego wjazdu wizy do Tajlandii w postaci Non Immigrant B wizy, że może być w stanie Zatrzymaj się w Tajlandii na rok. Ten rok Thai wizy mogą być stosowane osobiście lub drogą pocztową w Thai Thai ambasady lub konsulaty za granicą, takie jak te znajdujące się w Wielkiej Brytanii, która akceptuje i wizowej proces od brytyjskich obywateli i stałych mieszkańców i obywateli UE. Istnieją również pewne Tajski ambasady w Australii, które przetwarzają tę wizę, a ich procedury są raczej proste i jednoznaczne. Te, w Ameryce Północnej i Kanadzie są również bardzo skuteczne i załatwienia wniosków wizowych jak najszybciej. Tylko obywatele tych krajów i stałych mieszkańców może ubiegać się o roczną wizę wielokrotnego wjazdu Thai czy drogą pocztową lub osobiście.

wymagania

Podstawowe wymagania dotyczące stosowania są następujące:

1. Musisz być posiadających obywatelstwo któregoś z wyżej wymienionych krajów.
Artykuł dzięki: http://plisy-rolety.pl/oferta/rolety/dzien_noc.html